Underviser
Henriette Devantier
Beskrivelse
Henriette startede sin klassiske ballettræning som 3-årig ved "Hellerup Klassiske Balletskole". Hun har i flere år danset på skolens elite hold og været en del af skolens Junior Kompagni, som bl.a. har rejst til Australien, deltaget i konkurrence i Italien og medvirket i tv-programmer. Henriette er med i filmen "De standhaftige" og har hovedpartiet i kortfilmen "Erindringen".
Henriette har danset med i "Bech Balletten" siden 2012. I sæsonen 14/15 assisterede Henriette på "Bech Ballet Akademi" og har sidenhen fået sine egne hold.
Eleverne holder meget af Henriette og hendes undervisning. Hun formår at videregive sin danseglæde og erfaring og fører eleverne sikkert og professionelt gennem timen.
Se hele beskrivelsen
Jennifer Bech
Beskrivelse
Jennifer begyndte sin balletuddannelse, da hun var 6 år gammel, bl.a. på "Det Kongelige Teaters Balletskole". Sidenhen i London på "Rambert School of Ballet and Contemporary Dance" samt "Northern School of Contemporary Dance" i Leeds, UK.
Jennifer har mange års erfaring med undervisning af børn, unge og voksne. Hun vægter elevernes individualitet højt og har en pædagogisk tilgang til sine elever og undervisning. Ballet hos Jennifer skal være sjovt og lærerigt.
Se hele beskrivelsen
May Linh Nguyen
Beskrivelse
May Linh begyndte sin klassiske ballettræning i 1997 ved Bogusia Gauden i "City Ballet". Hun er uddannet gennem "Copenhagen Contemporary Dance School" og "Contemporary Dance School of Hamburg".
May Linh har siden 2006 koreograferet diverse danse for "City Ballet". I 2011 var hun for første gang med-koreograf for "Bech Balletten" og har sidenhen stået for den fulde opsætning af "Askepot" i 2012 samt med-koreograferet "Bech Ballettens" efterfølgende forestillinger. May Linh koreograferer også for balletskolens elever og er vikar på diverse hold.
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Michael Hammerbo
Beskrivelse
Michael har danset, siden han var 6 år og undervist siden 2014. Michael er en alsidig danser, med stor erfaring inden for mange dansegenre. Michael har været konkurrencedanser i ind- og udland. Han har optrådt ved flere events, bl.a. ved clubawards og i Tivolis koncertsal. Michael har siden 2010 været en del af "Bech Balletten".
Michael er uddannet ved Sara Gaardbo, hvor han har taget en 1-årig danseuddannelse.
Michael har siden sæson 16/17 været fast underviser ved "Bech Ballet Akademi".
Vores elever er glade for Michael og hans høje energi niveau. Han har høje forventninger til sine elever og fører dem altid igennem timen med smil og god stemning.
Se hele beskrivelsen
Tut MacCormac
Beskrivelse
Tut begyndte til ballet i 2001 og har sin grundtræning indenfor Royal Academy of Dance.
Hun har optrådt i forbindelse med en række TV programmer, musikvideoer og film og har bl.a. været gæstedanser hos "Virginia Ballet Company", USA, hvor hun dansede en solistrolle i August Bournonvilles "Sylphiden"
Tut har danset med i "Bech Balletten" siden 2012. I sæsonen 17/18 har hun vikarieret på diverse hold og får nu sine egne hold hos os i 18/19.
Tut er en dygtig underviser, som lægger stor vægt på den grundlæggende teknik bag balletten. Hun giver eleverne en stærk base i en hyggelig og tryg atmosfære.
Foto af Ruth Judson 
Se hele beskrivelsen